Daisypath Vacation tickers

perjantai 31. toukokuuta 2013

Exchange isn't 5 months in your life, it's a life in 5 months

Image and video hosting by TinyPic
Hei!
Olen viettänyt tässä hyvät 20 minuuttia ihan vain ajatellen, että miten tämän postauksen aloittaisin. Tai oikeastaan, miten aloittaisin tämän blogin ylipäätäänsä. Yksinkertaisinta tässä olisi varmasti vain sanoa suoraan, lyhyesti ja ytimekkäästi, että tämä on vaihtariblogi. Blogi joka liittyy mun vaihtovuoteen Skotlannissa. Blogi, jonka kautta voitte seurailla mun elämää toisessa maassa.


Sijoitustietoni tulivat siis eilen! Siksipä onkin korkea aika aloittaa blogin kirjoittaminen. Mä lähden siis 18. elokuuta kohti Skotlannin Penicuikia. Wikipedian mukaan nimi lausutaan Pennycook, joten sillä mennään. Ja hei, fun fact tähän väliin, Tampereen perustaja, James Finlayson, on näköjään Skotlannista ja on asunut Penicuikissa. Freaky. Hashtag kaikkea-sitä-oppiikin-wikipediasta.
Tämä paikka sijaitsee Skotlannin eteläosassa noin 12 km Edinburghista, joten ihan mukavalla paikalla :) Perheeseen kuuluu mum & dad, ja sisaruksia jotka ovat jo aikuisia, mutta vierailevat kuulemma usein :) Niin, ja mulla tulee olemaan koulupuku! Saapas sitäkin sitten kokeilla!


Oon ihan tosi innoissani ja odotan tätä niin paljon! Tosin jännittää myös, mutta se kuuluu asiaan :D Tänne blogiin tulen siis tosiaan kirjoittelemaan säännöllisesti elämästäni siellä, ja ennen lähtöä satunnaisesti aina kun sellaiseen löytyy fiilis :) Joten join me on this journey!