Daisypath Vacation tickers

tiistai 11. kesäkuuta 2013

I will sing Your praises, forever more.

Heeei! Vihdoinkin töistä vapaapäivä ja hengähdystauko. Olen siis tällä hetkellä keittiöapulaisena rippileireillä. Ensimmäinen loppui eilen, ja toinen alkoi periaatteessa tänään, mutta sain kuitenkin pitää vapaapäivän tässä välissä. :) Kolmas leiri on sitten elokuun alussa ja sen jälkeen vielä parin päivän lastenleiri.  Parasta tässä on kuitenkin se, että mä rakastan tota leiripaikkaa nääääääin paljon! Kävin siellä nimittäin itsekin riparin pari vuotta sitten ja oon viettänyt siellä muutenkin paljon aikaa. Jotenkin nostalgista viettää aika siellä näin ennen vaihtoon lähtemistä, mutta kyllä mä joissain merkeissä tuun sinne tämänkin jälkeen palaamaan :)



















Tänään suunnitelmiin kuuluu lähteä kaupungille ostamaan pari juttua ja vihdoinkin muuttamaan mun bussikortti opiskelijakortiksi (nimimerkillä. olen-laiska-ja-siksi-yli-kuukauden-myöhässä). Illemmalla käydään ravintolassa syömässä, sillä iskä täyttää tänään huikeat 46 vuotta! :D Hyvä ruoka kelpaa aina, joten odotan tätä innolla.
Taidan kuitenkin istuskella hetken kotona vielä, sillä kissat haluavat kerrankin viettää aikaa kanssani. Näitä tulee olee ikävä Skottlannissa ollessa :(


Naws. Vaihtaririntamalla ei tällä hetkellä tapahdu mitään ihmeempiä. Tuntuu kuin kaikki olisi nyt tiedossa ja hallussa, mutta samalla siltä kun en tietäisi mitään ja olisin ihan pihalla kaikesta. Perheelle pitäisi lähettää Suomi-kortti jonka hommasimme, koska Explorius kehotti lähettämään jonkun kiitoksen koko perheeltä, kohteliaisuuden merkiksi :) Kehottivat myös kiittämään koulua ja ottamaan yhteyttä area rep:iin. Olisihan tässä siis tekemistä! Pitäisi myös soittaa perheelle vielä, ja kysyä, että miten monta lasta heillä on, tuliaisia ajatellen. Ja suomalaisia ruokia pitäisi opetella valmistamaan. Ja lähtöön on enää 68 päivää. Ääää paniikki! 

Mites muilla vaihtareilla menee? Ja mitä ootte ajatelleet viedä tuliaisiksi? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti