Daisypath Vacation tickers

torstai 4. heinäkuuta 2013

Sommarkväll i Gävle says Hello, I thought you ought to know

BÄÄÄÄM!

Terkkuja tytöltä joka on just viettänyt parhaat kaksi viikkoa Ruotsia, joka kruunattiin Ulrik Muntherin konsertilla ja nimmarilla. #fangirl. Huomenna lähtee lento Arlandasta Helsinki-Vantaalle, ja viikonlopuksi on suunnitelmia parin kaverin kanssa. 

Mutta asiaan! Eilen oli siis aivan ihana päivä. Lähdin kummien ja serkkujen luota kohti Gävleä vähän ennen kolmea. Ennen sitä pidettiin kuitenkin pienet kuvaukset pihalla.

Tulin sitten paikanpäälle ja huomasin ensimmäisen rivin olevan melkein täynnä, enkä viittinyt mennä sinne seisomaan yksinäni, kun kaikki muut siellä istuivat yhdessä :D lähdin sitten kiertelemään kauppoja ja kävin kaunistamassa itseäni naistenhuoneessa - fun fact tähän väliin, Gävlen Galleri Nian:in vessoihin käy 10kr, 2 kertaa 5kr, 10 kertaa 1kr tai 1€. Se oli hienoa se!
Viiden maissa menin sitten lavan luo, koska lämppäriohjelmat alkoivat silloin. Pääsin suurinpiirtein kolmannelle riville, ja edessä oli aika lyhyitä tyttöjä, joten näkymä oli hyvä :) 
Lämppäriohjelmissa oli pari muotinäytöstä, nuoria lahjakkuuksia laulamassa paikallisesta musiikkiopistosta, sekä tanssinäytteitä paikalliselta tanssikoululta. Ne kolme tuntia ennen keikkaa menivät siis nopeasti ja mukavasti, ja seitsemän aikaan myös mun serkut ja kummit löysivät vihdoinkin perille, joten mäkin sain juttelukavereita, jee! :)

Ja sitten Ulrikin keikka alkoikin! Ellet ole hänestä kuullut, joka on hyvin mahdollista jos olet suomalainen, niin hän on 19-vuotias ruotsalainen singer-songwriter. Voisin suositella melkeinpä kaikkia hänen kappaleitaan, mutta laitanpa tähän randomina neljä biisiä; ensimmäinen , toinen , kolmas ja neljäs . Hän ansaitsee todellakin enemmän julkisuutta, koska hän on niin hyvä! Ja livenä varsinkin - wau mikä energia! Sen huomas, että sillä oli hauskaa, kuten myös hänen bändillään ja hän otti yleisön todella hyvin huomioon. Ja onhan hän sen verran hyvännäköinen, ettei sitä ole ikävä katsoakaan ;) #honestyhour. 
Kuviin en tosin panostanut hirveästi, räpytin välillä muutaman ja jatkoin sitten taas keikasta nauttimista, mutta taisin mä muutaman ihan suhteellisen hyvän otoksen saada! :)

                                                                                                                                                                                 
                                                           Se oli hieno keikka. Oikeasti, parhaimmistoa. Ihana fiilis, hyvä ilma ja parasta musiikkia. Ei voi valittaa, tack Ulrik! (:
Tämän jälkeen oli sitten vielä nimmarinjako, joka oli hauska lisä. Mentiin sitten jonoon, ja noin puolen tunnin odotuksen jälkeen oli meidän vuoro. Hän oli todella mukava ja rennon oloinen, ja keikan aikana välispiikkien aikana kävi myös ilmi, että hauska. Jotkut ihmiset sanoo aina, että on parempi olla tapaamatta ihmisiä joita ns. ihailee, koska siinä tilanteessa voi pettyä. No, mä oon kyllä elämäni aikana pettynyt tommosissa tilanteissa, mutta en nyt. Tämä oli oikeasti maanläheisen ja mukavan oloinen, joten se teki mut iloiseksi :)

"Ha det så gött!" - Ulrik

Useimmiten mä myös alan ujostelemaan näissä tilanteissa, enkä sano mitään, mutta tällä kertaa päätin, että nyt hiiteen semmoiset ja avaa suusi! Joten sanoin hei, kehuin keikkaa ja hänen kiitettyään ja sanottuaan, että "pidä hauskaa/huolta itsestäsi" (vähän vaikea kääntää), niin sanoin "samoin!", hymyilin ja menin. Ja nyt oon ylpee ittestäni, että sanoin jotain, turha ujostella tommosia :)

Jos jotakuta kiinnostaa katsoa video eilisestä, niin klikatkaa tästä, siinä on joku ihana fani eilen kuvannut ja laittanut youtuben :) siinä on pari biisiä, 8:45 & Life. 

Toivottavasti teilläkin menee hyvin! :)




5 kommenttia:

  1. öu mai gaad du träffa Ulrik! Ja e avundsjuk!!! Men grattis ti dig :)

    VastaaPoista
  2. ja vill så åka o se på Ulrik nångång med dej! ja sku annars ha tagi en autograf ti dej me, men man kunde ba ta en :/ men han va faktiskt jättebra o jättetrevlig! :) wiii!

    VastaaPoista
  3. JOO vi måst gö de!! o de e helt ok, de e ju tanken som räknas ;) men gud de sku nog va coolt o träffa honom!

    VastaaPoista
  4. dee coolt!:D men de som va jännä va, att okej ja va liite pirrig just före ja kom där framför honom, men sen när jag var där o tala me honom så va de helt som man sku tala me nån random studerande från fast lärkan :D liksom ja fick int såndää "omg han e fame", utan de va avslappnat:) fast ja fangirla inombords när han log mot mej. ;D

    VastaaPoista
  5. Haha :D Oi hitsi, låter coolt! Nu ha ja bestämt att ja ska gå på en hans konsert! :)

    VastaaPoista