Daisypath Vacation tickers

maanantai 19. elokuuta 2013

These streets will make you feel brand new

Täällä sitä ollaan! Kaksi päivää on nyt reissussa kulunut, ja elämä hymyilee :) En jaksa pahemmin tekstiä naputella, mutta kuvia laitan jonkin verran!

Eilinen meni siis reissatessa. Iskän hyvästelin siis lentokentällä, ja oli kyllä vaikeimpia asioita koskaan. Selvisin kuitenkin, ja vähän ajan päästä nauraa kikattelin reissuseuralaisteni kanssa. Joten ei mitään hätää, kyllä tää 5 kuukautta täällä selvitään!

Penicuikiin, eli kotiin, saavuin sunnuntaina joskus kuuden aikaa illalla. Aluevalvojat olivat hakeneet minut lentokentältä, ja niitten kaa sujui juttu jo hyvin! Ymmärsin myös suurimman osan ilman pahempia ongelmia, koska juttelin lentokoneessa skotlantilaisen naisihmisen kanssa, jolla oli suhteellisen vahva aksentti silläkin. Tää aksentti ei muutenkaan ole mitenkään todella vahva täällä Edinburghin suunnalla, joten hyvin toimii :)

Mun huone :) pieni, mutta viihtyisä
Näköala huoneesta (:

 Perhe puolestaan on erilainen siitä mitä kuvittelin - tosin hyvällä tavalla. He ovat tosi rentoja, vitsailevat paljon ja niillä on jotain maailman siisteimpii huonekaluja. Pitää jossain vaiheessa jakaa joitakin niistä blogin puolella, sillä oh my god! Viihdyn tosi hyvin :)
Tällä hetkellä täällä asuu myös kaksi ranskalaista jotka ovat kielimatkalla, mutta he lähtevät jo ensi viikon maanantaina. Tänne tulee kai mun puolen vuoden aikana muitakin oppilaita tuolleen lyhyeksi ajaksi, mutta koska sesonki on niin lopuillaan, niin ei enää kovinkaan monta.

Tänään tapasin muut ETS:än tämän alueen vaihtarit, joita oli 3. Kaksi norjalaista ja yksi tanskalainen, joista 2/3 käy mun kaa samaa koulua! Olivat tosi mukavia myös, joten pidän kyllä heidän kanssaan yhteyttä! Huomenna tavataan taas, kun mennään johonkin aikaan kouluun ilmoittautumaan ja sen jälkeen hommaamaan kouluvaatteet sun muut tilbehöörit.
Tänään käytiin kaikki porukalla Edinburghissa (Edinpurkissa) hakemassa vähän bussilippuja, sekä minulle tämä mokkula. Tuo kaupunki on vaan niin upea! Niin ihanii taloja, ja kauniita vanhanaikaisia taloja ja isoja linnoituksia ja WAU. Upeeta!



Tämän päivän jännät hetket olivat seuraavat,
a) Aluevalvojan luona tavattiin muitten skandinavien kanssa heidän "sukulaispoikansa" Italiasta. Wau. Oli koominen Hollywood-leffa hetki, kun se tuli moikkaamaan ja kaikki neljä istu pöydän ääressä tämmöset ilmeet kasvoilla ":D", ja sen lähdettyä piti viestiä toisille, että "wau!", aluevalvojien huomaamatta. Ei taidettu onnistua ;D
b) Täällä ei saa vaihtorahaa busseista. Jos annat liikaa rahaa - oma vika. Meille tämä kerrottiin onneksi etukäteen, niin saatiin tasarahat kasattua käytyämme eka paikallisessa Tescossa. Emmä kyl oikeesti tajuu tota - Anna niille 100 puntaa, vaikka lippu maksaa vain 1,5 puntaa, etkä kuitenkaan saa mitään takaisin. Huhhuh!

Täällä menee siis hyvin! Väsyttää vaan hirveesti, ja en tiiä saanko nukkua huomenna pitkään vai en. Meidän koulu täällä kun ei vielä ole ilmoittanut, että mihin aikaan siellä pitää olla huomenna. No, kyllä sekin sitten aikanaan selviää - mutta nyt mä meen nukkumaan!

Cheers!

_______________________________________
Orkar inte skriva på svenska, men i största allmänhet går det bra! :) Alla är trevliga och jag har ingen hemlängtan ännu. Just nu, är allt ännu under kontroll alltså, och jag trivs. Hoppas ni också mår bra! x

2 kommenttia:

  1. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅHHHHHHHHHH SANNA mä kuolen iloudesta <3 kuullostaa niin hyvältä!! happy for you :))) toivottavasti koulupäivä meni hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. INKKUU<3 Ei me oltukaan koulussa tänään, vaan mennään vasta huomenna:D mut toivottavasti se menee hyvin! Pärjäile sinäkin<3

      Poista