Daisypath Vacation tickers

maanantai 2. syyskuuta 2013

A weekend in Edinburgh

Saturday

Lauantaina mentiin Saran ja Noran kanssa Edinburghiin paikkaan nimeltä The Edinburgh Dungeon, joka sijaitsee kaupungin sydämessä. Se on siis keskiaikaan perustuva kauhukierros, yksinkertaisesti sanottuna! Kierros kestää noin 80 minuuttia, jonka aikana sitä kävellään ryhmissä huoneesta toiseen ja ollaan osana keskiaikaista kertomusta. Kaikki mut tuntevat tietää, että tykkään historiasta, mutta tähän kierrokseen ei tartte mitään historiakiinnostusta! Se on siis oikeasti pelottava kierros, sillä keskiajalla uskottiin kaiken maailman yliluonnollisuuksiin - ja se käy ilmi todella selvästi. 
Kierrokseen sisältyy myös kaksi "huvipuistolaitetta". Ensimmäinen oli versio kummitusjunasta, vaan että noin sataviisi kertaa pelottavampi ja toinen laite oli samantapainen kuin Raketti lintsillä - ainoo ero on, että se päästää vaan kerran alas. Noilla laitteillakin on syynsä ja ovat osa tarinaa, mutta en halua spoilata sitä! Samantapaiset kierrokset löytyy myös mm. Lontoossa ja Amsterdamissa, joten suosittelen kyllä ehdottomasti käymään! Ainakin tää Edinburghin versio oli mahtava! :)

Tavattiin paikallinen Chloe bussissa, joka lähti mukavana tyttönä näyttämään tietä kohteeseemme :)


Sunday

Eilen oli vuorostaan illallisen ja ilotulitteiden aika! Kävimme Noran, Saran, Chloen, Lucjan ja Florn kanssa syömässä Noran 17 vuoden iän johdosta. Sen jälkeen menimme ihailemaan ilotulitteita. Edinburghissa on nimittäin joka vuosi elokuussa festivaalit, ja festivaalien päätteeksi on huikeat ilotulitukset. Ja ne siis on oikeesti huikeat, kestivät lähes tunnin! Ehdottomasti yksii niitä muistoja, jotka täältä parhaiten mieleen tulee jäämään :)





norjalainen, skotlantilainen, slovakialainen, italialainen sekä brasilialainen


Titanic-moment

Kaikilla muilla oli kylmä - suomalainen sukaton ja farkkutakissa ilman mitään ongelmia. #sisu





2 kommenttia: