Daisypath Vacation tickers

lauantai 7. syyskuuta 2013

This is Us in Ikea

Hiya!

Viikko meni niin, että heilahti ja nyt on vihdoinkin viikonlopun aika! Alotettiin viikonloppu käymällä leffassa Saran, Louisen ja uusien tuttavuuksien Claran ja Tanjan kanssa :) käytiin katsomassa 1D-elokuva, This is us - ja älä sinä siinä yritä sanoa, etteikö niitten musiikki olisi catchy! :D
Näin ne kans livenä viime toukokuussa Tukholmassa, ja nyt tuli kaikki ne fiilikset takas! Ah, se oli kyllä paras konsertti millä mä koskaan on ollut, ja niitä keikkoja on kyllä vuosien varrella kertyny ihan mukavan kokoinen nippu. Hyvä meininki ja hyvä seura (:
Harmittaa jätkien puolesta kuitenkin, kun ne ei saa melkein mitään rauhaa! Aina faneja ympärillä, ja kun yksi fani tulee -> twitter -> ja yhtäkkiä paikan päällä on pari sataa ihmistä. Joo, ne on tunnettuja ihmisiä ja saavat mukavan summan rahaa siitä, mut on se jotenkin hirveetä kuitenkin ): mä en koskaan jaksaisi!
milkshake!

Koulussa ei saa käyttää puhelinta, mutta kellojakaan ei ole melkein missään. Näin tuon kellon ekalla viikolla täällä, ja eilen päätin vihdoinkin ostaa sen!


Tänään käytiin vuorostaan Ikeassa Saran kanssa! On niin outoa huomata, miten lihapullat ja perunamuusi on yhtäkkiä niin lähellä sydäntä ja oli ihan "ÄÄÄÄÄÄ!!!!" olo kun löysi puolukkamehua, jossa oli sisällysluettelo ruotsiksi, suomeksi ja englanniksi. Tykkään olla täällä, mutta koti on aina koti.



"Sanna, it has all of your languages!" - Sara

Ja Sara löysi tanskalaista leipää :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti