Daisypath Vacation tickers

sunnuntai 6. lokakuuta 2013

I'ts been 7 weeks

Kirjoitan tästä lähtien englanniksi blogia, sillä sitä on toivottu ja mä en jaksa kirjoittaa kahdella kielellä valitettavasti. Eli tästä lähtee!

So, I've been here for exactly 7 weeks now. It feels mental! Honestly - it feels like I just arrived. It's amazing how I've managed to build up an entirely new life here during these weeks though. I still can't get my head around that - it's incrediblee!
And because one of my very favourite songs, is built around being away from home for 7 weeks and still having more to go, I decided to make this into a theme post - I'll link you some songs that I've listened a lot to during these weeks. So without further ado, enjoy! 



It's been 7 weeks since I saw your face in real life,
stroked your hair, smelled your skin, felt your breath against my chin.

This is harder than it seems, to try and fulfill your dreams

'Cause all I want right now is you

but this is where I have to be.



And I will see you when I'm coming back to Finland

And I will see you when the raindrops turn to snow

when February comes, I will be home

Edinburgh says hello

I thought you ought to know





Out of the darkness and into the sun

But I won't forget the place I come from

I gotta take a risk, take a chance, make a change





Kun tänään lähden otan mukaan mitä tarvitsen,

taivaalta tähden valitsen ja sitä seurailen

Kun tänään lähden en taakse aio vilkaistakaan
taivaalta tähden valitsen vaikken sitä kiinni saa





There is a place for everyone
Here is where I belong

I have searched and I have found
And this is what I have become



How many can face me

And still amaze me





Tonight I'll be like Armstrong

and I'm doing what seems impossible
Tonight I'll be the rocket man 
And make it look incredible

Just like 40 years ago

Still, it's a thrill to walk in the unknown without fear
Tonight I'm being at the edge of the human frontier

4 kommenttia:

  1. Heeei täällä tämmönen 2014 Britteihin niinikään Explon kautta lähössä oleva kyselee että kun kamalasti (ainaki USA:n vaihtareista) kuulee noista perheenvaihdoksista tms. niin ootko ite törmänny mihinkään tällasiin siä Skotlannissa ja oot varmaan jo maininnukki asiasta mut millane sun perhe siellä on? Ja millanen sun aluevalvoja on ja mikä vastaanottava järjestö? :) Ja vietä siä ny vielä sit hyvä loppuvuosi! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heei! :) Itellä on ollut semmonen tuuri, ettei perheen kanssa ole ollu mitään ongelmia ja ovat tosi mukavia :) samoin aluevalvojat ja ETS, joten mulla ei ole mitään valittamista! Tiedän yhden tytön joka on myös Exploriuksen/ETS:än kautta täällä, ja hän joutui vaihtamaan perhettä. Se ei kuitenkaan ollut mikään semmonen tapaus, missä perhe olisi ollu tosi julma jne, vaan niillä ei yksinkertasesti vaan kemiat kohdannu :/ Tämä tyttö sai kuitenki nopeesti uuden perheen otettuaan asian puheeksi aluevalvojan kanssa, ja nyt se on tosi tyytyväinen!:) Pakko sanoa, että täällä on näköjään suurempia ongelmia mm. STS:än ja EF:än kanssa, sillä mun koulussa on aika monia vaihtareita kyseisiltä järjestöiltä, ja niillä on ollut aika paljonkin ongelmia. Yksi lähtikin kotiin jo kesken vuoden ongelmien takia :/ Mutta Exploriuksen ja ETS:än kanssa on kyllä toiminut! Ja ellei aluevalvojan kanssa synkkaisi, niin ETS:än pomoon on helppo olla yhteyksissä, ja se osaisi ongelmatilanteissa myös auttaa. Ei kuitenkaan kannata pelätä perheongelmia liikaa etukäteen - jos semmosia tulee vastaan, niin kyl se hoituu - ellei muuten niin ottaa vaikka Exploriukseen yhteyttä ja ne auttaa! Ja kiitos paljon, sen teen! Nauti sä Suomesta vielä kaikin voimin ja onnea hakupaketteihin sun muihin (: ja jos tulee muuta kysyttävää, niin don't hesitate to ask! :)

      Poista