Daisypath Vacation tickers

keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

I'm as free as my hair




Heello!

Bloggailempa tällä hetkellä työpaikaltani - tosin työajan ulkopuolella. Viimeinen työputki alkoi eilen ja olen siis jälleen kerran leirikeskuksessa keittiöapulaisena. Nyt täällä on ripari käynnissä, ja ensi viikolla on vuorossa parin päivän lastenleiri - ja sitten työnteko vihdoinkin loppuu!
Joudun nyt siis nukkumaan täällä pari yötä, koska iskä ei pääse kuskaamaan. Mutta ei se mitään, saampa kuunnella pikkusten juoruilua ja nauttia luonnon rauhasta. #poetic

Mutta niin kuin kuvista ehkä voikin päätellä, niin kävin vihdoinkin maanantaina kampaajalla! :) En ollut käynyt melkeen vuoteen, joten ajattelin, että nyt on aika. Ei olisi huvittanut myöskään alkaa etsiä mitään sopivaa kampaajaa heti kättelyssä Penicuikista, joten parempi oli saada se kuitattua listalta jo täällä Suomen turvallisten rajojen sisäpuolella! Ja olen todella tyytyväinen :) tummempaa päälaella, ja vaaleentuu latvoja myöten, antaen hiuksille eloisuutta. Me likey! 

______________________________________________________________________

Håret fixat inför utbyteshalvåret, check! Nu gäller det bara att överleva de sista ca. 1,5 veckorna på jobbet, och sedan är jag friii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti