Daisypath Vacation tickers

sunnuntai 4. elokuuta 2013

14 päivää kalsariteetä

14 DAYS
until the greatest adventure yet

Oikeesti, ääääää, niin lyhyt aika! Ja tää oli muuten mun viimeinen sunnuntai Suomessa. Ensi viikon sunnuntaina olen Tulkholmassa, sillä lähdemme risteilylle viikonloppuna ja sitä seuraavana sunnuntaina olenkin jo matkalla kohti tuntematonta!
Lentotietoja odotellaan täällä innokkaina ja ah, can't wait!
Kaiken lisäksi huomenna on vaan puolikas työpäivä, ja ylihuomenna ansaittu vapaa päivä. Sitten onkin vaan 3 ja puoli työpäivää jäljellä, ja sitten on tämän kesän työnteot tehty. #proud

Ja tänään sain taas kokea miten toiset ihmiset voi parantaa omaa päivää. Itellä ei ollut kovinkaan kiva fiilis aiemmin päivällä, työ stressasi ja kroppa ei vaan toiminut tahtomallani tavalla. Iltapäivällä olin seuraamassa isospoikien sähläilyä kalsariteetä valmistellessa (don't try this as home, it has quite an interesting taste) ja illan vietin ohjaajien sekä isosten kanssa, ja vaikka olinkin hieman ujolla päällä, enkä paljoa puhunut, niin heidän iloisuutensa ja huolettomuutensa sai mut iloiseksi. Välillä ihmiset auttaa toista ihmistä tietämättään, ja niin kävi heillä tänään :) thäääänks!

_________________________________________
Ibland kan människor som inte försöker göra dig glad, just bli orsaken till att du blir det. Hade ett trevligt slut på en dag, som inte började så bra. Tack! ~ och förresten, 14 dagar kvar tills jag åker! iik!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti