Daisypath Vacation tickers

maanantai 5. elokuuta 2013

LENTOTIEDOT!

Tänään oli viimeinen työpäivä viimeisellä riparilla, joka jo itsestään sai mut hyppimään onnesta - mutta tullessani kotiin huomasin myös saaneeni Exploriukselta kirjeen! Lentotiedot saapuivat siis vihdoinkin :) Lennän 18. elokuuta Lontooseen kello 07.55 ja saavun sinne 09.05 paikallista aikaa. Siellä odottelen sitten muutaman tunnin, ja 13.40 pääsen vihdoinkin aloittamaan lentoni kohti Edinburghia! Skotlantiin saavun sitten kolmen aikoihin, ja sitten saankin tavata lentokentällä joko aluevalvojani tai perheen, tai ken tietää - ehkä molemmat!

Explorius kehotti menemään lähtöselvitykseen yhdessä toisen vaihto-oppilaan kanssa, jos lentää jonkun toisen seurassa. Me britteihin lähtijät oltiin tosin niitä jotka voivat joutua lentämään yksinkin, ja kun mitään informaatiota toisesta vaihto-oppilaasta ei minulle olla annettu, niin kai se sitten tarkoittaa, että lennän yksin? Niin mä ainakin sen tulkitsen. Ja ei se mua silleen hirveesti haittaakaan, kyl mä pärjään :)

___________________________________
Jag fick äntligen veta när mina flyg åker den 18. augusti, och vart :) Jag flyger först till London klockan 07.55 finsk tid, och flyger sedan därifrån till Edinburgh klockan 13.40 brittisk tid. Waau, nu börjar det äntligen kännas, som om man PÅRIKTIGT är på väg någonstans!

5 kommenttia:

  1. Kaikki Exploriuksen jenkkivaihtarit lentää lontoon kautta ja tohon aikaan lähtevällä lennolla, joten luulen kyl ettet yksin joudu lentää :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aijaa! :O hei kiva tietää! Tottakai kivempaa jos saa seuraa :)

      Poista
  2. hei! et lennä yksin, sillä täällä on toinen skottivaihtari jännittämässä(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heii! Ää oikeesti ihanaa! :) kivempi lentää ku voidaa jännittää yhes! (:

      Poista
    2. jep! (: onko sulla facebookkia, ni voitaisiin helpommin jutella?(:

      Poista