Daisypath Vacation tickers

maanantai 14. lokakuuta 2013

PENGUIN PARADE

Since it's October break we figured, that the best thing to do is to do a lot. Therefore we jumped on an early bus to Edinburgh, and eventually found our way to the Edinburgh Zoo! I'm not really a zoo person, since I get bored there quite easily, but in Edinburgh they have penguins, which happens to be my favourite animal, so I was just overly excited!
I'll just let the pictures talk, since I have nothing smart to say. It was a brilliant day though! 




















2 kommenttia:

  1. Kirjotan kommentin suomeks koska kipeänä on turhaa ees aatella enkuks kirjottamista kun pää räjähtää jo suomeks ja portugalikskin.

    Tää oli mukava postaus, kuvat oli tosi kivoja ja pirteitä. Ylipäätään sun blogia on kivaa lukea (en tiiä oonko kommentoinu aiemmin mut ihan sama), sillä sä tuot asioita esiin valoisasti ja aika värikkäästi, oli kielenä sitte suomi tai englanti.

    Juu, kivoja hetkiä sinne,toivottavasti positiivinen väri pysyy mukana loppuun asti, kun sulla ei nyt kuitenkaan ihan älyttömästi aikaa ole angstailla... :)

    Jatka samaan malliin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi kiitos mukavasta kommentista! :) ja kiitos mukavasta palautteesta!
      Itellä just mottona yrittää nähdä elämä niin positiivisessa valossa kuin mahdollista, sillä kaikki on paljon mukavampaa niin päin - ja vaikeistakin asioista pääsee helpommin yli kun jaksaa pitää jonkinlaista positiivisuutta yllä (:
      Joten superkivoja hetkiä sulle kans, ja nopeita paranemisia, että pääset taas nauttimaan kaikesta kaikin voimin! Pärjäile! :) x

      Poista